Sodybos, viešbučiai, apartamentai
Paieška ir rezervavimas

Viešbutis „First Hotel Marin“ įsikūręs miesto centre, Bryggen rajone, Bergeno senojo Hanzos uosto teritorijoje, maždaug už 1 km nuo autobusų ir geležinkelio stočių. Šiame viešbutyje yra treniruoklių salė, sauna ir veikia nemokamas belaidis internetas...

Viso kambarių: 9
Daugiau informacijos »
Pagrindiniai
  • Svečiai priimami su augintiniais
  • Numeriai nerūkantiems
  • Numeriai ir paslaugos svečiams su negalia
  • Numeriai šeimai
  • Liftas
  • Seifas
  • Šildymas
  • Antialerginis numeris
  • Viešbučio teritorijoje draudžiama rūkyti
  • Belaidis internetas veikia visose patalpose
Veikla
  • Treniruoklių salė
  • Pėsčiųjų žygiai
Paslaugos
  • Konferencijų ir banketų salė
  • Visą parą dirbanti registratūra
  • Cheminis valymas
  • Lyginimo paslaugos
  • Faksas / kopijavimas
  • Bagažo saugykla
  • Privatus įregistravimas / išregistravimas
  • Guolis augintiniams
  • Dubenėliai augintiniams
Maistas ir gėrimai
  • Vaikų meniu
  • Vynas / šampanas
  • Vaisiai
Internetas
  • Internetas
  • Belaidis internetas
  • Nemokamas belaidis internetas
Registratūros paslaugos
  • Gali būti išrašoma sąskaita faktūra
Saugumas
  • Įėjimas naudojant raktų korteles
Saugos priemonės
  • Darbuotojai laikosi visų vietos valdžios saugumo reikalavimų
  • Atsisakyta bendro naudojimo reikmenų, tokių kaip spausdinti meniu, žurnalai, rašikliai, popierius
  • Rankų dezinfekavimo priemonės svečių asmeninėse ir bendrose erdvėse
  • Pirmosios pagalbos vaistinėlės
  • Svečiams gali būti suteiktos veido kaukės
Fizinis atstumas
  • Bekontaktis įsiregistravimas / išsiregistravimas
  • Galima mokėti ne grynaisiais
  • Laikomasi fizinio atstumo taisyklių
Valymas ir dezinfekcija
  • Valymui naudojamos veiksmingai koronavirusą šalinančios buitinės chemijos priemonės
  • Patalynė, rankšluosčiai ir kiti skalbiniai skalbiami laikantis PSO rekomendacijų
  • Svečių viešnagės vieta dezinfekuojama prieš atvykimą
  • Svečiai gali atsisakyti viešnagės vietos valymo paslaugos
Maisto ir gėrimų saugumas
  • Valgymo zonose laikomasi fizinio atstumo
  • Visos lėkštės, įrankiai, stiklinės ir kiti stalo reikmenys yra dezinfekuojami
  • Pusryčius galima išsinešti maisto dėžutėse
  • Pristatomas maistas saugiai supakuojamas