Sodybos, viešbučiai, apartamentai
Paieška ir rezervavimas

Hostería Chez DidierM has a shared lounge, terrace, a restaurant and bar in Iruya. The accommodation offers a concierge service and free WiFi. All guest rooms in the inn are equipped with a flat-screen TV with cable channels. With a private bathroom...

Viso kambarių: 3

Svarbi informacija

Svečių prašoma atlikti banko pavedimą iki atvykimo. Atlikus užsakymą su jumis susisieks apgyvendinimo įstaiga ir suteiks pavedimui atlikti reikalingos informacijos. Prašome „“ iš anksto pranešti numatomą atvykimo laiką. Informaciją įrašykite pageidavimų laukelyje užsakymo metu arba tiesiogiai susisiekite su apgyvendinimo įstaiga – kontaktai nurodyti užsakymo patvirtinime.

Daugiau informacijos »
Pagrindiniai
  • Numeriai šeimai
  • Speciali vieta rūkymui
Veikla
  • Ekskursijos pėsčiomis
  • Gyva muzika / šou
  • Tiesiogiai rodomi sporto renginiai
Paslaugos
  • Pietūs išsinešti
  • Ekskursijų informacijos punktas
  • Bagažo saugykla
  • Konsjeržo paslaugos
  • Bendra poilsio / televizijos salė
Maistas ir gėrimai
  • Restoranas
  • Baras
  • Užkandžių baras
  • Vynas / šampanas
  • Kavinė (vietoje)
Internetas
  • Internetas
  • Belaidis internetas
  • Nemokamas belaidis internetas
Lauko pramogos
  • Terasa
  • Deginimosi terasa
  • Lauko baldai
Registratūros paslaugos
  • Gali būti išrašoma sąskaita faktūra
Saugos priemonės
  • Darbuotojai laikosi visų vietos valdžios saugumo reikalavimų
  • Atsisakyta bendro naudojimo reikmenų, tokių kaip spausdinti meniu, žurnalai, rašikliai, popierius
  • Rankų dezinfekavimo priemonės svečių asmeninėse ir bendrose erdvėse
  • Svečių sveikatos tikrinimas
Fizinis atstumas
  • Laikomasi fizinio atstumo taisyklių
Valymas ir dezinfekcija
  • Valymui naudojamos veiksmingai koronavirusą šalinančios buitinės chemijos priemonės
  • Patalynė, rankšluosčiai ir kiti skalbiniai skalbiami laikantis PSO rekomendacijų
  • Svečių viešnagės vieta dezinfekuojama prieš atvykimą
  • Po valymo į išsinuomotas patalpas gali pateikti tik svečiai
Maisto ir gėrimų saugumas
  • Valgymo zonose laikomasi fizinio atstumo
  • Visos lėkštės, įrankiai, stiklinės ir kiti stalo reikmenys yra dezinfekuojami
  • Pristatomas maistas saugiai supakuojamas