Sodybos, viešbučiai, apartamentai
Paieška ir rezervavimas

Situated within 18 km of Plopsaland and 35 km of Dunkerque Train Station in Nieuwpoort, ‘t Ponton features accommodation with seating area. It is located 40 km from Boudewijn Seapark and offers bicycle parking.

Viso kambarių: 5

Svarbi informacija

Šioje apgyvendinimo įstaigoje nerengiami mergvakariai, bernvakariai ar panašūs renginiai.

Daugiau informacijos »
Pagrindiniai
  • Numeriai nerūkantiems
  • Šildymas
  • Antialerginis numeris
  • Viešbučio teritorijoje draudžiama rūkyti
  • Belaidis internetas veikia visose patalpose
Veikla
  • Dviračių sportas
Paslaugos
  • Skubus įregistravimas / išregistravimas
  • Privatus įregistravimas / išregistravimas
  • Bendra poilsio / televizijos salė
  • Kasdienės tvarkymo paslaugos
Maistas ir gėrimai
  • Restoranas
  • Specialios dietos meniu (pagal užsakymą)
  • Vaikų meniu
Internetas
  • Internetas
  • Belaidis internetas
  • Nemokamas belaidis internetas
Automobilių stovėjimo aikštelė
  • Vieta automobiliui
  • Nemokama vieta automobiliui
  • Vieta automobiliui gatvėje
Registratūros paslaugos
  • Gali būti išrašoma sąskaita faktūra
Saugumas
  • Įėjimas naudojant raktus
  • Dūmų detektorius
  • Stebėjimo kameros bendro naudojimo patalpose
  • Stebėjimo kameros apgyvendinimo įstaigos teritorijoje
  • Gesintuvai
Saugos priemonės
  • Darbuotojai laikosi visų vietos valdžios saugumo reikalavimų
  • Rankų dezinfekavimo priemonės svečių asmeninėse ir bendrose erdvėse
  • Svečių sveikatos tikrinimas
  • Pirmosios pagalbos vaistinėlės
Fizinis atstumas
  • Galima mokėti ne grynaisiais
  • Laikomasi fizinio atstumo taisyklių
  • Skydai ar kiti fiziniai atitvarai, tam tikrose zonose skiriantys įstaigos darbuotojus ir svečius
Valymas ir dezinfekcija
  • Valymui naudojamos veiksmingai koronavirusą šalinančios buitinės chemijos priemonės
  • Patalynė, rankšluosčiai ir kiti skalbiniai skalbiami laikantis PSO rekomendacijų
  • Svečių viešnagės vieta dezinfekuojama prieš atvykimą
  • Po valymo į išsinuomotas patalpas gali pateikti tik svečiai
Maisto ir gėrimų saugumas
  • Valgymo zonose laikomasi fizinio atstumo
  • Visos lėkštės, įrankiai, stiklinės ir kiti stalo reikmenys yra dezinfekuojami
  • Pristatomas maistas saugiai supakuojamas