Sodybos, viešbučiai, apartamentai
Paieška ir rezervavimas
Paieškos rezultatai

The Diplomat Radisson Blu Hotel Residence & Spa 

The newly renovated 5-star The Diplomat Radisson Blu Hotel Residence & Spa is located in Manama’s prestigious diplomatic area, just 5 minutes’ drive from Bahrain International Airport. It features a 280 m² lagoon pool and a Thai-inspired spa.

Viso kambarių: 245

Svarbi informacija

Įsiregistravimo metu svečiai turi pateikti galiojantį asmens tapatybės dokumentą su nuotrauka ir mokėjimo kortelę. Atkreipiame dėmesį, kad ypatingų pageidavimų įvykdymas negarantuojamas ir gali kainuoti papildomai. Swimming pool #1: neveiks nuo 2021 m. vas 21 d., sk iki 2021 m. kov 04 d., kt Please note that the city tax 5% and VAT of 5% will be calculated on the total amount including the 10% service charge, which amounts to 21.275% of the total price.

Daugiau informacijos »
Pagrindiniai
  • Vieta automobiliui
  • Nemokama vieta automobiliui
  • Automobilių stovėjimo aikštelė vietoje
  • Privati automobilių stovėjimo aikštelė
  • Belaidis internetas veikia visose patalpose
Veikla
  • Stalo tenisas
  • Smiginis
  • Teniso įranga
  • Laimingos valandos
Paslaugos
  • Internetas
  • Belaidis internetas
  • Nemokamas belaidis internetas
Maistas ir gėrimai
  • Restoranas
  • Aptarnavimas numeriuose
  • Baras
  • Pusryčių pristatymas į numerį
  • Vaikų meniu
  • Vynas / šampanas
  • Vaisiai
  • Kavinė apgyvendinimo įstaigos teritorijoje
Baseinas ir sveikatingumas
  • Sauna
  • Treniruoklių salė
  • SPA ir sveikatingumo centras
  • Masažas
  • Sūkurinė vonia
  • Lauko baseinas
  • Lauko baseinas (visus metus)
  • Baseino žaislai
  • Deginimosi gultai arba paplūdimio kėdės
  • Skėčiai nuo saulės
  • Grožio paslaugos
  • Procedūros veidui
  • Manikiūras
  • Pedikiūras
  • Procedūros kūnui
  • Kūno šveitimas
  • Kūno įvyniojimai
  • Šviesos terapija
  • SPA paslaugos
  • Garų pirtis
  • SPA poilsio zona
  • Vonelė pėdoms
  • SPA / sveikatinimo paketai
  • Nugaros masažas
  • Kaklo masažas
  • Pėdų masažas
  • Masažas poroms
  • Galvos masažas
  • Rankų masažas
  • Viso kūno masažas
  • Lengvasis kultūrizmas
  • Lengvojo kultūrizmo pamokos
  • Asmeninis treneris
  • Lengvojo kultūrizmo / Spa rakinamos spintelės
  • Baseinas vaikams
  • Baseinas
  • Baseinas
Transportas
  • Pervežimas iš / į oro uostą
  • Automobilių nuoma
  • Pervežimo paslaugos (už papildomą mokestį)
  • Pervežimas iš / į oro uostą (už papildomą mokestį)
  • Saugoma automobilių stovėjimo aikštelė
  • Vieta automobiliui garaže
  • Asmenims su negalia pritaikyta vieta automobiliui
  • Pervežimas iš oro uosto
  • Pervežimas į oro uostą
  • Pervežimo paslaugos
Registratūros paslaugos
  • Visą parą dirbanti registratūra
  • Automobilio pastatymo paslauga
  • Valiutos keitimas
  • Bankomatas viešbučio teritorijoje
  • Konsjeržo paslaugos
  • Rakinamos spintelės
Bendros erdvės
  • Sodas
  • Terasa
  • Deginimosi terasa
  • Lauko baldai
Pramogos ir paslaugos šeimai
  • Auklės paslaugos / vaikų priežiūra
  • Karaokė
  • Lauko žaidimai vaikams
Valymo paslaugos
  • Skalbimo paslaugos
  • Cheminis valymas
  • Lyginimo paslaugos
  • Kelnių presas
  • Kasdienės tvarkymo paslaugos
Verslo patogumai
  • Konferencijų ir banketų salė
  • Verslo centras
  • Faksas / kopijavimas
Parduotuvės
  • Kirpykla / grožio salonas
Įvairūs
  • Numeriai nerūkantiems
  • Numeriai ir paslaugos svečiams su negalia
  • Šeimyniniai numeriai
  • Liftas
  • Garsui nepralaidūs numeriai
  • Šildymas
  • Oro kondicionierius
  • Speciali vieta rūkymui
  • Pritaikyta asmenims vežimėliuose
  • Tualetas su ranktūriais
  • Paaukštintas tualetas
  • Įėjimas naudojant raktus
  • Įėjimas naudojant raktų korteles
Saugumas
  • Seifas
  • Apsauga 24 val.
  • Signalizacija
  • Dūmų detektorius
  • Stebėjimo kameros bendro naudojimo patalpose
  • Stebėjimo kameros apgyvendinimo įstaigos teritorijoje
  • Gesintuvai
Saugos priemonės
  • Darbuotojai laikosi visų vietos valdžios saugumo reikalavimų
  • Atsisakyta bendro naudojimo reikmenų, tokių kaip spausdinti meniu, žurnalai, rašikliai, popierius
  • Rankų dezinfekavimo priemonės svečių asmeninėse ir bendrose erdvėse
  • Svečių sveikatos tikrinimas
  • Pirmosios pagalbos vaistinėlės
Fizinis atstumas
  • Galima mokėti ne grynaisiais
  • Fizinio atstumo taisyklės
Valymas ir dezinfekcija
  • Valymui naudojamos veiksmingai koronavirusą šalinančios buitinės chemijos priemonės
  • Patalynė, rankšluosčiai ir kiti skalbiniai skalbiami laikantis PSO rekomendacijų
  • Svečių viešnagės vieta dezinfekuojama prieš atvykimą
  • Po valymo į išsinuomotas patalpas gali pateikti tik svečiai
  • Apgyvendinimo įstaigą tvarko profesionalios valymo įmonės
  • Svečiai gali atsisakyti viešnagės vietos valymo paslaugos
Maisto ir gėrimų saugumas
  • Valgymo zonose laikomasi fizinio atstumo
  • Galimybė maistą užsisakyti į numerį
  • Visos lėkštės, įrankiai, stiklinės ir kiti stalo reikmenys yra dezinfekuojami
Kaina nakčiai
2 asm.
111
Užsakymo suma
1 nakv. / 2 asm.
111